(Papi receptje)
Ha előtte feltettél 5 evőkanál cukrot perkálni, akkor jó. Ha nem, még jobb, mert nem égetted oda, hanem még időben, halovány umbra korában nyakon öntöd egy deci vízzel. Még rotyi közben, felolvadatlan állapotban suppants bele 2 vaníliás cukrot, de vigyázz, ha túl forró a lötyi, megkeseredik, ezért oltsd el alatta előtte a gázt. Ha nem gázon csináltad, akkor gáz van. Mert akkor nem tudod eloltani a gázt. Ehelyett csinálj vala vele valamit, hogy ne okozzon hő általi súlyos károsodást az anyag molekulaszerkezetében. Világos? Mert ha igen, akkor pörkölnöd kellett volna még egy kicsit. Namármost, ha eddig minden sikerült, akkor elérkeztél a legkényesebb részhez. Eme gyanús színű folyadékot még utálatosabbá kell tenned némi kapuccsínó, forrócsokipor, vagy a kettő keveréke által. Ha minden OK, akkor lehűtöd magad, és a gusztustalan kutyulmányt.
Most jön a legnehezebb rész. Felírod egy táblára, hogy 2x2= Ha számításaid szerint az egyenlőségjel jobb oldalára 5 kerül, akkor a tejszínes maszlagot kell a karamelleshez önteni, minden más eredménynél a fordítottját kell csinálnod. Ezek után a dolgod pofonegyszerű. Leugrasz a boltba, veszel egy Baileyst, gyorsan kiiszod a tartalmát, beletöltöd eme undormányt, és ezzel mérgezed meg a barátnőidet. De ha van otthon más üres üveg, sebaj. Abba is bele cserpálhatod.
Két hét szokott lenni a próbaidő. Ha elfogyott addigra, akkor újat kell csinálni. Ha nem, akkor ne dugdosd tovább, bátran kínálj meg másokat is! És idén karácsonykor légy előrelátóbb, tömd tele a hűtőt tartós tejszínnel, hogy alkalomadtán, mintegy véletlenszerűen rábukkanhass egy „Jémiafrancotkezdjekezzel? Bélísznekjólesz!” felkiáltással.
(Bővebben:www.cuccos.com)
(Bővebben:www.cuccos.com)
1 megjegyzés:
Mikor írtad ittad?
Megjegyzés küldése